beat your heart out

Varför bloggar jag bara på helgen?? Dålig stil =)
Men veckan knallade på. Fick VG på matteprovet, glad tjej.. Hade någon debatt i torsdags om bränslen, min grupp vann nog. Sen i fredags så hade vi bokens dag så treorna har fixat en massa grejer åt oss. Jepordy, på spåret, charader osv.. Var helt okej. Pappa hämtade mig & sen drack jag té resten utav kvällen.
Igår hade jag fest här hemma och det var mycket trevligt, trots att det inte kom så många. Blev lite av varje. Snack, snö, dans, pussar, skratt & alkohol. NAJSNAJS
Idag ska jag ligga hemma och bara dö. Försöka fixa inför historiaprovet på fredag (hej IG!!) och svenskaprovet på tisdag..

PUSS

living in a memory

hallå!

Veckan har bestått utav plugg (som vanligt). I fredags slutade jag liiite tidigare så jag slängde på mig ytterkläderna och småsprang till stationen. Tåget var försenat, thank god(!) och jag hann med. Begav mig till växjö för att träffa felicia och det var mycketmycket trevligt. Fikade lite, yrade runt i snön & shoppade lite. För min del blev det en kavaj (ångrar den lite nu), hårinpackning och värmespray. sen åkte vi till älmhult och satt och pratade och delade en pizza på stationen.
du är så bra felicia!!♥

Sen resten utav helgen blev jag hemma. Menat att jag skulle till öppet hus men hade ingen skjuts. idag har jag städat mitt rum och tvättat. IM SO GOOD!! nu är mammas kompisar här och vi har precis ätit massa goooooooood mat.

PUSS


now i sleep alone

tjenamoss!

idag har jag fan varit bäst. först hängde jag med pappa till lönsboda för att kolla på simons innebandymatch och hjälpa till i kiosken. jag blev ett kioskmongo tillslut..
sen kom jag hem och bakade en jävla hop cupcakes. mamma sa att det såg ut som det var kaninbajs på en cupcake. HHAHAHA, men jag tyckte den var söööt. & sen började jag städa mitt rum här uppe och nere i källaren, tog en evighet. kul lördag.
Imorgon så ska vi fira farsdag sen MÅSTE jag plugga, har matteprov nästa vecka.

TJINGELING!

toys and flavors

tjenaaaaaaaaaa!

fy fan vilken härlig kväll slash natt det var igår! och det tackar vi rebecka för!
började hemma hos mig med felicia med ett par cider. sen körde vi vidare mot lönsboda och hämtade erik & igen vidare ut till skogen. där satt alla samlade i en soffa och vi trängde ner oss och drog igång. efter inte alls så lång tid började vi dansa och felicia välte ut cider på hund. HAHAHA, så jävla roligt.
Sen gick de bara utför och jag gick runt och dansade konstant haha. PA PADIIAMO DU DU DU DU DU osv..
fick plåstra om rebecka som hade voltat sen drog vi igång igen. däckade runt två och spydde strax efter.

MEN DETTA VAR EN HELT UNDERBAR NATT! förutom dagen efter då, men de räknas inte.

Nu ska jag fixa historian förhoppningsvis. PUSS

add mii ån fejsbuck

TJENA!!

idag har jag faktiskt dött lite. har städat mitt rum och tvättat, vilket liv jag har haft. Men jaja tur att de blev gjort iallafall för det såg förjävligt ut.. imorgon ska jag träffa hanna och asil och det är så braaaa! Fika och sånt gottigt.
Har nog inget mer att säga. PUSS :D

im knoxwill, welcome to jackass

nu har jag precis fixat mig och så, sen ska jag med tre bussen till älmhult för att fika med felicia. MUMS.
sen efter de så ska jag träna. göttttt! träna inte någån gång förra veckan, latmask..
har nog inte så mycket mer att säga heller. eller jo, pappa ringde tatueraren och hörde om han har tid på onsdag, men det var inte tatueraren som svarade (hans son) så han visste inte om han kunde. men hoppas på de bästa :D
PUSS


RSS 2.0