hi cookie

sitter och äter kakor med pappa, så goootttt! haha vi sitter och pratar om energi osv.. till mitt arbete.
jag: men pappa, du vet väll att maten flyger långt?
pappa: FLYGER MATEN?!
jag: ja precis ..

HAHAHAHAHAHAH, aja.. Tur att han fattade tillslut. Ska plugga lite historia sen ska jag glo på tv ♥
Imorgon ska jag träffa gullet ( felicia, vem annars? daaahh) & det kommer bli bäst som vanligt.

PUSS

gotta go

TJENA!!

egentligen borde jag svettas på gymnastikträningen just nu, men istället pluggar jag på jugoslavien och deras upplösning. fick reda på det idag & vi ska ha prov på de på fredag. najs prajs, snabba ryck som gäller!
ska försöka göra lite på energi och sovjetarbeterna också, men vi får se hur de går. Är hur jävla trött som helst också, vill bara sova. men ska köra ett power-pluggande på en timme nu sen så blir det sängen troligtvis. eller inte. Haha, vi får se hur de blir med den saken..
HÖSTLOV nästan vecka också, så jävla perfekt! puss på det.


bjussar på en fin skolbild.

i said honestly -

tjoflöjt!

har precis duschat & nu sitter jag och glor på tv. Fast de är inget bra..
-DET ÄR FAN SNÖ UTE!!!
Så jävla kallt och äckligt :( Haha, höll på att ramla med cykeln när jag cyklade till bussen imorse. Sladdade jävligt mycket med bakhjulet. Jag kommer ramla vilken skoldag som helst när jag ska cykla till bussen! = DÖD.
Hade italienskaprov idag och det kändes väldigt bra. HM... Måste plugga engelska till imorgon, men sen efter skolan ska jag hem till mitt KIOSKMONGO. så bra! ♥
Puss!!!!

dont go

har precis käkat glass, gottt! skolan idag var bra och vi fick tillbaka omdömet av ett historia arbete jag jobbade på. Han skrev till och med: " du har skapat dig historiemedvetenhet "
hahah, aja tur att man får lite högre betyg i vissa delar av historian så jämnar det kanske ut sig med IG jag fick här om dan om kalla kriget =)

Har tränat idag också, gick väll hyffsat. Fast sträckte ju baksida låret igår och det är ju inte skönt att springa med de kan jag säga. Men det är ju så kul, :D
Meeeen nu ska jag smörja in skiten med zon och sen ska jag läsa biologi.

PUSS!


new message

det är söndag och det är likamed rövballe. skola imorgon :(
men helgen har varit helt oooook! Fikade med felicia i fredags, nödvändigt och bra. köpte en massa godis som jag käkade upp på lördagsmorgonen haha. sen var jag uppe i älmhult med mamma i lördags också och köpte en dataväska, ful som stryk men ändå.. käkade massa gott på ikea med! sen träffade jag felicia och vi käkade pizza med jimmie. Sen slängde vi av henne och vi körde vidare in i dom skånska skogarna på ett ungefär. aja, den pratstunden satt riktigt bra.

Sen sparkade han ut mig och jag satt hemma och kollade på dansfeber men min bajsbror. Och idag har jag varit bäst och skrivit klart både älg & rådjursskrivningen och mig svenskanovell. SVINBRA!! har pluggat lite italienska men fan, det finns bättre saker att göra än det.
Så nu ska jag tvätta håret ( VÄLDIGT NÖDVÄNDIGT), we horse!

the butterfly was ..

TJOFLÖJT!

hade tänkt att uppdatera min blogg om mitt liv =)
men iallafall så rullar det på som tusan vill jag säga. denna vecka har gått otroligt snabbt och imorgon är det fredag vilket är mys som tusan. slutar dock halv fyra men jag står ut för sen ska jag fika med mitt lilla älskade kioskmongo felicia.
sen på lördag ska jag till stan med mor för att inhandla en dataväska plus lite annat kul om jag hittar.
har precis blivit frisk från nästan tre veckor lunginflammation så det är jävligt göttigt. men är väldigt efter i matteboken har jag märkt men jag kämpar på ändå hihi.

hade ett äckligt biologiprov igår och jag höll på att dö för det var riktigt svårt :(
men bara jag får G så är det lungt.

nu ska jag plugga engelska och kolla tv. PUSS


you could be the one

sitter hemma och hostar och har mig. Blev sjuk som fan i tisdags, men stannade ändå kvar i skolan (pluspoints)hehe. Fast sen när jag cyklade hem fick jag en jävla frossa så jag kastade mig in i duschen och blev kvar där i flera timmar.
Fick sen feber och skit.. Igår hade jag 39.6 grader, dog nästan =) men idag känner ja mig feberfri fasten jag inte är det haha. men har en skitjobbig hosta..
Har även betit mig själv i läppen och det gör ONT! Men måste käka nu innan jag dör av svält, puss!

RSS 2.0