day 20

Dag 20 - Mina förebilder

Oj, svårt.. Jag har olika förebilder för olika saker & ting!!
Som t.ex pappa. Han har verkligen levt livet och det vill jag också göra. Att leva livet till max!
Medans mamma inte verkar ha levt livet, fast jag beundrar henne för hennes positiva inställning. Hon är omtänksam och bryr sig, vilket jag också skulle vilja va. Eller ja, jag är omtänksam, mem min mamma.. Damn! Hon är bäst.

Min mormor & morfar som uppfostrade sju barn(?), bodde i en enkel trähydda, jobbade 25/8 för att ha pengar. Trots dessa förhållanden hade de mer kärlek att ge än någon annan :)

Min faster för hon alltid har sagt att det är jag som kommer stå i centrum i just mitt liv. Att jag alltid måste göra kloka val i livet & att jag ska vara nöjd med dem i slutändan.

Har fler förebilder, men ja.. Det var ett par i alla fall.

day 19

Dag 19 - Detta ångrar jag

Ja det finns väll en hel del saker jag ångrar. Men de saker har ju bara gjort mig gott, då jag vet att jag inte ska göra om dessa saker :)
Men en sak jag ångrar är att jag slutade på konståkning. AHH, så jäääävla roligt!! Men tiden räckte inte till. Fast egentligen har jag hur mycket tid som helst? ..

day 18

Dag 18 - Ett pinsamt ögonblick

Ett ögonblick var i Augusti 2010 när jag, Felicia och Erik var på älmhultsdagarna. Vi var och kollade på ett liveband och drack vin. Livebandet var helt ok, då jag var lite full. Felicia som hade fått lite för mycket började krypa runt på marken som en bebis. Sen så stog det en massa blommor framme vid scenen. Felicia började då ta dessa blommor och slänga upp dom på scenen. Då kollade sångaren på mig och erik precis som om vi var ansvariga för Felicia. HAHAHA, skulle jag inte ha druckit skulle jag tyckt att det var så jävla pinsamt. Nu blev det bara pinsamt/JÄVLIGT ROLIGT!.
Puss på detta.

day 17

Dag 17 - Barndomsminne

Ett barndomsminne är när jag var fem, och jag hade precis fått en lillebror (Simon). Han var bara ett eller två månader, och vi var ute i fasters sommarstuga i Skummeslöv. Det var Augusti och det var så jädrans härligt alltihop! Vädret var helt underbart och jag, pappa och faster gick och badade i havet. Vi gick sen tillbaka till stugan och åt god mat & jag ville hålla Simon hela tiden. Sen blev jag skitsur för att Simon varken kunde prata eller leka med mig, haha!

Men detta är ett minne jag kommer ihåg tydligt, & det har nog gett mig någon kärlek till Skummeslöv. Stugan, havet.. Ja, allt! ♥

day 16

Dag 16 - Första kyssen

När vi bortser från pussar, så fick jag första kyssen när jag var 13. Fick det av en jäävligt snygg kille som jag inte kände så väl, men det gjorde inget (han var ju snygg). Han heter Robin och vi har väll träffats tre gånger, tror jag.
Vi har i alla fall aldrig varit mer än vänner och kommer aldrig bli heller :)

day 15

Dag 15 - Mina drömmar

Fan vad svårt att veta, drömmer om olika saker hela tiden..
Men först är det väll att ta studenten? & sen kunna fundera ut en högskoleutbildning och sen gärna flytta hemifrån också! Men innan jag börjar högskolan, så vill jag nog ut och resa. Så jag får väll jobba ihop lite pengar innan.
I alla fall.. Jag är ute och reser (gärna australien) sen kommer jag tillbaka & sätter mig bakom skolbänken igen för ett par år.

Sen är jag förhoppningsvis en dietist/lärare, eller något annat skoj. Då kan jag börja jobba och tjäna lite pengar.
Många skriver att dom vill ha familj runt 30? Men det vill inte jag.. Eller vi får se med tiden, men just nu känner jag verkligen inte för det.
Sen när man är 65 får man ta pension och det ska bli så härligt!! Då flyttar jag gärna utomlands. Kanske till huset i Thailand?! Jaja, det är ju ett tag till ;)

Men annars har jag inga vidare större drömmar.. Att bli rockstjärna eller uppfinna milstolpar för mänskligheten är inget jag funderar på minsann!

day 14

Dag 14 - Dåliga vanor och laster

Har nog tusen dåliga vanor men kommer inte på dom.. Fast en är väll att jag är äckligt onyttig. Har försökt ett par gånger med att få in en vana som att jogga ett par gånger i veckan. Det höll väll i tre veckor? Haha, förmodligen dom nyttigaste tre veckorna i mitt liv. Men får väll skärpa mig när jag slutar gymnasiet då jag har tänkt att plugga till dietist, & då måste man ju vara lite fit fot fight.. Annars blir det lite dubbelmoral i det hela ;)

Nu ska jag fortsätta äta på min kladdkaka med grädde & kaffet!

day 13

Dag 13 - En vanlig dag hemma hos mig

En vanlig dag börjar med att jag stiger upp runt sju. Slänger på mig kläder, sminkar mig & äter. Sen cyklar jag ner till bussen och åker iväg till Älmhult där jag pluggar. Kommer hem runt fyra och då sätter jag mig oftast i köket och pluggar (haha). Sen kommer mamma och pappa och så sitter vi där och traggar lite tillsammans. Mamma fixar sedan mat och jag äter som om jag inte ätit på åratal.
Sen har klockan slagit kväll och då brukar jag ta en dusch, sen sätta mig vid tven och datan. Somnar gör jag väll vid elva?

En vanlig vardags-dag hemma hos mig!

day 12

Dag 12 - 10 saker du inte vet om mig

1. Tycker om min pojkvän väldigt mycket.

2. Önskar ofta att jag var rik och kunde köpa vad jag vill.

3. Hatar kyla och snö.

4. Vill ha bättre betyg trots att jag har helt OK betyg, men orkar inte göra något åt det.

5. Skulle vilja sticka till ett annat land och festa varje dag i en period.

6. Önskar att jag var mer framåt än så jävla tillbakadragen.

7. Saknar att träna konståkning.

8. När jag flyttar hemifrån vill jag ha en hund (en shar pei), men jag vet att jag inte kommer kunna ha det då jag lär plugga & inte kommer ha råd till att ha den på ett hunddagis.

9. Otroligt rädd för att bli gravid (haha)

10. Vill bo i Thailand.

day 11

Dag 11 - Mina syskon

Jag har tre halvsyskon och ett helsyskon. Har knappt någon kontakt med två av med mina halvsyskon. De är tjejer och heter Mia & Carola. Sen har jag Jimmy också, som jag har bättre kontakt med.
Simon är mitt helsyskon och han är världens jobbigaste bror, men ack så söt! Haha. Han är 11 eller 12, och är en liten jobbigare version utav mig själv. Älskar honom otroligt mycket (när han inte är så jävla störig)

Sen så väntar jag ännu ett helsyskon! Hon/han ska komma vilken dag som helst nu så jag sitter och väntar på ungjävlen!♥


day 10

Dag 10 - Bloggfavoriter

Lite länkar till bloggar jag läser:

http://whitebloodcells.blogg.se/ - bästa vän's blogg
http://micahs.se/ - 15 år & mamma
http://chitty.blogg.se/ - söt tjej med rosa hår som jag följt länge
http://sexdrumsanddeathmetal.com/ - snygg tjej


Läser fler bloggar men det är väll favoriterna, I guess! :)

RSS 2.0