day 09

Dag 09 - Min tro eller livsfilosofi

Först kan jag säga att jag är ateist, så behöver jag inte prata om min tro. Men min livsfilosofi..

Jag har faktiskt ingen aning om varför vi finns här på jorden. Och jag tänker inte ägna mitt liv åt att tänka ut det heller. Huvudsaken är att när man dör, ska man ha haft ett bra liv och känna att man har haft det bra. Och detta är något jag gärna vill känna när jag är gammal (om man blir det).
Att man har haft roligt, att man har upplevt det som gör en glad och lycklig. Att man har haft sina nedgångar som man sedan har fått medvind ifrån. Allting i livet ska inte vara positivt, så är det bara. Med det ska absolut finnas mer positiva saker/upplevelser än negativa, såklart!

Vad händer när vi dör?
-Det återstår att se!
Men.. Det skulle inte alls varit fel att bli någon fågel eller en söt humla. Fast tror jag att man blir det?
Jag vill tro, men det låter så fel.
När man dör så är man nog bara död.


Kolatomerna i kroppen återförenas & du blir en del av kolets kretslopp
.
Det låter bra det!

day 08

Dag 08 - Favoritsaker

1. Sängen

You are beautiful in every single way!! Jag har nog spenderat över 75% av mitt liv i sängen. Och eftersom jag inte har någon soffa, så använder jag sängen som en soffa också. Du är så bra, min säng!

2. Mobilen

Nu ska jag inte överdriva.. Jag klarar mig finfint utan mobilen. Bara jag själv lägger den ifrån mig. Vet jag att jag skulle behöva ha med den & sedan glömmer den, kan jag bli förbannad som fan och sedan deppa hela dagen för att jag glömde mobilen hemma.Jag orkar inte mer nu! Mår illa som fan.. Kan tacka mig själv för det eftersom jag inte kan kontrollera mitt matintag utan bara ska kränga. Skriver kanske skriver mer imorgon på detta inlägg!

day 07

Dag 07 - Vänner

För mig växer vänner verkligen inte på träd, haha! Har riktigt svårt för att få vänner. Vet egentligen inte vad det beror på, men så är läget. Kombinera blyg och konstig är tydligen inte den bästa ;)
Fast kan säga att jag helt klart har världens finaste vänner. Ack så bra dom är! Det viktigaste hos en vän är helt klart hur den är. Den ska vara snäll och ha massa utav humor. Den ska också kunna vara seriös & öppen för att kunna prata med. Sen har jag nog inga mer krav :D


day 06

Dag 06 - Om det vore min sista dag

Ja, vad fan gör man? Haha..
Skulle jag vaknat upp och varit medveten om vad som skulle hända om 24 timmar skulle jag antagligen först fått en jävla panik, sedan stressat sönder. Mest bara yrat omkring i huset och inte riktigt ha någon aning om vad jag skulle göra. Sedan när jag väl fått på mig kläder skulle jag nog tvingat ut familjen och äta lite. (Dom vet inte om att jag ska dö såklart. Skulle jag sagt det så skulle dom ju legat hemma och gråtit floder..)

Vi är ute och äter och jag är fruktansvärt snäll. Sen efter middagen har jag ingen aning om hur jag skulle prioritera ihop resten. Finns ju tusen saker att göra!
Självklart skulle jag vilja träffa mina vänner, men sen skulle jag vilja träffa min släkt också. Åka till thailand, vara i huset & träffa kusiner. Men att åka till Thailand hinner jag tyvärr inte då jag är död innan.
Sen skulle jag vilja gå på festival. Damn, skulle varit toppen!!

Men tillsist så skulle jag vilja vara för mig själv. Jag vill inte att någon ser mig dö, fan vad disgusting..
Skulle varit underbart att somna in till någon bra låt. ELLER! så spelas min spotifylista så slipper jag välja låt. För annars skulle det tagit tid och välja och troligtvis skulle jag dött innan jag valt låt.

day 05

Dag 05 - Vad är kärlek?

Sicken tankeställare! Men kärlek är nog flera saker då man känner olika sorters kärlek. Eller är kärlek en sak som har flera olika nivåer. Det finns kärlek till olika sorters människor, djur, platser, saker osv..

Jag är nog en sån som känner kärlek till människor, platser och minnen. Saker och materiella ting betyder inte så mycket, om man ska jämföra med minnen t.ex :)
Sen älskar jag mina fina människor som finns runt omkring mig! Min familj är ju helt underbar (puss!!!) och sen fina vänner, ni är ju helt underbara. Sen har jag en mycket fin pojke också, puss på honom också.

Fast något jag är dålig på är att visa min kärlek till dessa människor. Ibland tar jag allt för givet. MEN, jag jobbar på det & jag älskar er något så in i!!

day 04

Dag 04 - Vad bjuder jag på för mat?

Mat är förmodligen det bästa som finns. MEN!!!! Jag kan inte laga mat. Jag finner absolut ingen ro till att laga mat, så jag vet inte hur det kommer gå för mig när jag flyttar hemifrån. Fast det positiva är när jag väl lagar mat, är det i alla fall ätligt.
Men låt se.. Om jag skulle bjuda kungen på mat så skulle nog menyn se ut såhär:

FÖRRÄTT

Vitlöksbröd (För att det är så JÄVLA gott)

VARMRÄTT

Äggnudlar med kyckling & grönsaker, men en stänk soya. (För att detta är min favoriträtt och jag kan äta detta i en vecka i sträck, & fortfarande älska det)

EFTERRÄTT

Marängtårta med clementiner (För att det är underbart)


day 2 & 3..

Glömde igår så det blir två på en dag. Men det är bara till att hålla käft & se glad ut :)

Dag 02 - Min första kärlek

Well.. Det var en gång när jag gick i sexan (hur gammal är man då?) som jag blev totally nerkärad. Okej, så var det inte, men kär var man! Detta fina förhållande höll i tre dagar. Detta förhållandet hade jag då med the one and only alexander!
Det var nog den första kärleken. Men vi alla vet ju att den första riktiga kärleken var Chrissen!Dag 03 - Mina föräldrar

Kvinnan som bar mig i magen i nio månader heter Nipaporn persson. Min älskade mamma! Hon är ursprungligen från Thailand men har bott i Sverige i 17 (?) år. Gift har hon i alla fall varit med min far i 16 år. PÅ PRICKEN. För idag firar dom faktiskt sin 16-års-bröllopsdag. Grattis!
Min pappa heter Sven och är från en liten sketen skog som heter Rågeboda. Han har minsann aldrig flyttat långt för kärleken, utan det blev endast en mil då den flytten blev till Hökön.

30 days

Aktiv som få! Därför ska jag göra denna fina lista:


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynderLets start!

Dag 01 – Presentera mig själv

Jag heter då cecilia och är 15 år. Jag har funnits på denna jord sedan 30 december 1994. Bor på en ö som heter hökön. (nej, det är ingen ö.. en mycket liten by dock)
Jag är sjukt envis & (har alltid varit) och ska alltid ha det som jag vill. Min dagmamma påminner mig om detta än idag.
Liksom envisheten, har jag alltid varit en blyg skit. Fast jag har börjat släppa lite på det, men trots det är jag fortfarande way too shy!

Lite goda sidor är väll att jag är alltid öppen för alla människor, det vill säga att jag accepterar alla. Fast bevisar du att du är motsatsen till mig behöver vi nog skiljas.
Jag är också glad, hjälpsam & trevlig. (asiat, daaaah!)

Men nu är det så att jag går natur & jag måste sova. god natt!

my brain hurts so I rest for a while

BUONGIRONO!!

finfin uppdatering..
anyway, veckan var super & den gick snabbt också. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde för kul men snabbt gick den i alla fall. I fredags åkte jag hem till alex och var där, mys. Sen kom pappa och hämtade mig på lördagen & sen var jag bara hemma och kollade tv. När klockan var halv två kom erik instormandes och vi skålade. Han stack hem runt fem och efter det gjorde jag pytt i panna med rödbetor. MUMS, aldrig varit så gott som då.
Sov tre timmar, vaknade och satte igång att städa. Åkte till ÄLSKLINGSFELICIA (♥) och pratade. Superbra! Åkte hem och fikade med lite random people.

OCH NU, sitter jag med biologiboken och ska sätta igång att börja läsa den skiten. Denna veckan lär bli ett helvete då vi har prov i princip varje dag. hmm.. önskar att jag var överamitiös, skulle icke skada!
PUSS.fina fingrar..

wait behind your back

TJOO!

Ännu en vecka har sprungit iväg! Veckan har varit helt ok, bara haft ett prov och det var i historia & de hade jag idag. Kändes förvånansvärt bra!! Igår så hade jag ont i magen som tusan, så låg och vilade i ett vilorum på skolan. Men det blev boring så ringde mamma, så hon hämtade mig. Kom hem vid tolv och låg och gluttade på tv.
& Idag hade jag ingen idrott så slutade två, så satt med asil och spelade bubble trouble i bibblan haha..
Imorgon kommer förhoppningsvis alex, men annars blir det till att se om jimmie vill träffas över en pizza.  VILL OCKSÅ ATT MIN FINA FELICIA SKA BLI FRISK <3

RSS 2.0